Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megközelíthetőségünk

 

Az alapítvány székhelye a Honvéd utca 22-es számú ház.
Székhelyünk Budapest 5. kerületében, a Belvárosban található, szomszédságában a Parlamenttel és a pesti Duna-parttal. Alapítványunk helységei a Honvéd utca 22. számú bérház földszintjén találhatóak. A bejárat a Markó utcáról nyílik! A ház egyaránt könnyen megközelíthető a Kossuth tér, a Nyugati pályaudvar és aJászai Mari tér (Margit híd pesti hídfő) felől.

Információ kerekesszéket használóknak: Irodánk kerekesszékkel is akadálymentesen megközelíthető, a bejárat szintkülönbség nélküli. A bejárati ajtó nyitásához erős kéz kell. A segítségre szorulókhoz kimegyünk. Valamennyi szolgáltatásunk helyisége akadálymentes. 
Két darab mozgássérültek számára kialakított mosdóval rendelkezünk.

Alapítványunk megközelítése
Gyalogosan:
A Honvéd utca 22. szám alatti irodánkat a Kossuth Lajos tér, a Nyugati pályaudvar (Nyugati tér) és a Jászai Mari tér felől közelítheti meg. (Lásd a 2-es és 3-as metró megállójának jelzését a térképen!)
A közelben több akadálymentes tömegközlekedési járat is található. A 15-ös alacsonypadlós busz a közvetlen közelünkben áll meg: a Honvéd utca 20 előtt, illetve a vele párhuzamos Szemere utcában van a megállója (a térképen kék ponttal jelölve). A 4-es, 6-os alacsonypadlós (Combino) villamoslegközelebbi megállóitól (Jászai Mari tér vagy Nyugati pályaudvar) szintén akadálymentesen juthat el központunkig. A járdák az útkereszteződéseknél mindenütt lesüllyesztett járdaszegélyűek. Szintén a közelünkben halad el a 70-es és 78-as alacsonypadlós trolibusz, amelyről a Honvéd utcai megállónál érdemes leszállni.

Kerekesszéket használóknak:
Az épület akadálymentesen megközelíthető, a bejárat szintkülönbség nélküli. Minden helységünk akadálymentes, mozgássérültek számára kialakított mosdókkal rendelkezünk. A bejárati ajtó nyitásához erős kéz szükséges. Munkatársaink kimennek Önhöz!

Autóval:
Gépkocsival érkezők a Markó utcán jöjjenek a Duna felől. Parkolási nehézség esetén szóljon nekünk telefonon, kimegyünk segíteni. Tel: 06 1 317 44 17. Az utasok ki- és beszállása idejére a járművek beállhatnak a belső parkolóba, közvetlenül a bejárati ajtó elé.

terkep1.gif